Klání bez hranic & Valná hromada telechasniká

28.09.2013 00:00

Vážení a milí členové stávající, členové budoucí a přátelé členů či spřátelených nečlenů!

Jelikož jsme organizaci letních aktivit poněkud odflákli, je třeba vše trochu dohnat. Tudíž doufám, že kdo flákal návštěvy těch mála akcí, co proběhly, zpytuje teď své svědomí a zlepší se!

Tentokrát bych řekla, že je účast přímo povinná!

Zaprvé už je na čase sejít se co možná v nejkompletnějším počtu, zadruhé je třeba, aby letošní Letní telechasní pohár získal svého majitele a za třetí je nutné učinit trochu za dost byrokraciii administratitvě a organizačním záležitostem – je třeba uspořádat valnou hromadu!!

Tedy máme tu dva body programu:

a)Letní (podzimní) telechasnické Klání bez hranic

b) valná hromada Kérknošské Telechasy!

Datum ustanovujeme na 28.9.2013

Místo konání - (překvapivě) MŠ Beruška – tedy u školníkovic doma v Mladé Boleslavi

(strava, pitivo, zábava a nocleh samozřejmě zajištěn).

Účast nutná všem telemarkovníkům, netelemarkovníkům, všem, co pozvem a i třeba těm, co s sebou pozvete vy!!

Programy:

Letní (podzimní) telechasnické Klání bez hranic!

Jak již z loňska znáte, soutěže budou neotřelé a co možná vypečené! Počítejte tentokráte s vykutálenými aktivitami, které i tělo trochu protáhnou! (a nebojte, plavat nebudete muset, protože bazén je od jara nefunkční!) Sportovní oděv, soutěžního ducha, nadšení pro věc s sebou!!

Aktivity budou upřesněny až v den konání. Zaprvé je musím ještě dovymyslet a za druhé je třeba brát v úvahu nepřízeň počasí!

Vítěz získá věčnou slávu a POHÁR!

Valná hromada Kérkonošské Telechasy

Jenžto jsme od loňského roku (27.12.2012) úředně potvrzeným občanským sdružením, je třeba pořádat pravidelné valné hromady a tam rokovat o působení sdružení, členech, členských příspěvcích, představenstvu atp.

Nebudeme to samozřejmě moc hrotit (třeba to s tím představenstvem, že? :)), ale bylo by docela fajn stanovit Telechase nějaký nový směr, určit si výši členských příspěvků, podmínky členství, výhody z členství plynoucí… Tohle jsou asi nejdůležitější body, které máme v plánu projet, ale máte-li jakékoliv náměty, sepište si je, ať je nezapomenete, a předneste. Vše projednáme!!

No a nejdůležitější ze všeho je to, že se všichni potkáme a bude legranda!